Oneindige inspiratie
aan onze kwekerij

Aan onze kwekerij vind je ons inspiratiecentrum. De ontmoetingsplek waar wij onze klanten en relaties ontvangen, omringd door een dosis vol inspiratie. We nemen je hierin graag mee, of ervaar het zelf in één van onze vergaderzalen.

Rondleiding

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van onze orchideeën! Tijdens onze rondleiding kom je van alles te weten over ons bedrijf. Dat is nog niet alles: vanuit onze Orchid Store ontvang je een glimp uit onze kas! Interesse? Reserveer een plekje op dinsdag 19 maart, donderdag 25 april en woensdag 29 mei om 11.00 uur. Stuur een mail naar receptie@orchidee.nl en vermeld de datum en het aantal personen. De kosten bedragen €10,- per persoon. We kijken naar je uit!

Stap in de wereld van de Orchidee

Oneindig inspireren. Dat is wat wij doen in ons inspiratiecentrum. Ontmoet het assortiment, bewonder onze noviteiten en kom alles te weten over onze duurzame kwekerijen.

Vergaderen & Events

Op zoek naar een vergaderlocatie of wil je een zakelijk event organiseren in een innovatieve omgeving? Te midden van 9 miljoen Phalaenopsis hebben wij diverse ruimtes, waar je terecht kunt voor een overleg, brainstorm of presentatie. De industriële architectuur, imposante kassen en het veelzijdige inspiratiecentrum zorgen voor een inspirerende omgeving.