Werken bij
Ter Laak Orchids

Wil jij samen met ons team dagelijks meewerken aan kraakverse producten? Wil jij net als wij dat stapje extra zetten en onze klanten verrassen? Let’s connect! Wij werken met een enthousiast en gedreven team van ruim 250 collega’s. Met één doel: de beste en mooiste Phalaenopsis kweken. Kennisontwikkeling, persoonlijke groei en plezier in het werk staan daarom bij ons centraal. Ieder natuurlijk op zijn eigen niveau en met zijn eigen ambities. We willen immers dat iedereen het naar zijn zin heeft op zijn/haar werkplek.

Voor onze verkoop- en marketingorganisatie The Orchid Growers zijn we op zoek naar een Sales Specialist Orchidee. Ben jij toe aan een volgende stap in jouw commerciële carrière? Lees hier de vacature.

  • Categories: Vacature

    Operator uitzetten en oppotten (fulltime)

Stages

Wij vinden het belangrijk dat jij als student kennis maakt met het bedrijfsleven. Zo leer je hoe het er in de praktijk aan toegaat. Wij vinden het leuk om je hierin te begeleiden; andersom leren wij immers ook van jou! Daarom bieden wij regelmatig stageplekken en/of afstudeeropdrachten aan. Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op via de onderstaande knop.