Over
Ter Laak Orchids

Phalaenopsis telen is onze passie. Dit doen wij wereldwijd op het allerhoogste niveau. Absolute topkwaliteit behalen wij door de inzet van technische innovaties en continue ontwikkeling van ons product. Uiteraard op duurzame wijze, want groen doen zit geworteld in ons DNA. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan een duurzame wereld en onze milieu-impact minimaliseren.

Onze duurzame kwekerijen

Topkwaliteit Phalaenopsis telen in volledig duurzame kwekerijen. Dat is onze drijfveer. Wij willen de impact op het milieu en onze omgeving minimaliseren, reststromen een tweede leven geven en het welzijn van onze collega’s garanderen. Daarin leggen we de lat steeds hoger. De komende jaren investeren wij in verdere verduurzaming. Ons doel voor 2030? Een volledig circulaire kas. Een kas met een gesloten systeem, waarin onze planten worden geteeld met aandacht voor mens, milieu en omgeving. Zodat we nu en in de toekomst verantwoord kunnen genieten van groen.

Ontdek ons assortiment

Ons assortiment is met zorg samengesteld. Wij werken nauw samen met toonaangevende veredelaars en doen daarnaast aan eigen veredeling en productontwikkeling. Het resultaat? Een unieke samenstelling van orchideeën, beschikbaar in diverse vormen en potmaten.

Samen naar de toekomst

Ter Laak Orchids is van oorsprong een echt familiebedrijf. Met kennis en ervaring uit meerdere generaties werken we dagelijks aan topkwaliteit orchideeën. Door ons vakmanschap te combineren met het binnenhalen van professionals groeit ons bedrijf mee in de tijd. Op topniveau ondernemen is immers méér dan het telen van een goed product. Met de juiste mensen op de juiste plek zetten wij een toekomstgerichte organisatie neer.

Van stek tot bloei

Wist je dat de planten zo’n 1,5 jaar in onze kas doorbrengen? In die periode groeien onze planten uit van klein stekje tot bloeiende orchidee.

De one-stop-shop voor Phalaenopsis

Wij geloven in samenwerking en krachten bundelen. Daarom verkopen wij onze planten via het platform The Orchid Growers.

Avontuur in Guatemala

Ondernemerschap zit in ons bloed. Zien wij kansen, dan pakken we die met beide handen aan. Daarom hebben wij in 2016 onze vleugels uitgeslagen naar Midden-Amerika.