Ontdek ons
Assortiment

Ons assortiment is met zorg samengesteld. Wij werken nauw samen met toonaangevende veredelaars en doen daarnaast aan eigen veredeling en productontwikkeling. Het resultaat? Een unieke samenstelling van orchideeën, beschikbaar in diverse vormen en potmaten.

Terra

Weelderig woekerend neemt Terra je mee naar de oorsprong van het leven. Ongerepte schoonheid geworteld in rauwe aarde. Een blik op het begin. Ongepolijst en origineel, zoals je diepste zelf.

Spirit

Een speciale kweekmethode zorgt voor korte, robuuste takken met grote bloemen. Door haar compacte formaat is Spirit een perfect pronkstuk op tafel en komt ze perfect tot haar recht in arrangementen.

Originals

Dit zijn orchideeën zoals je ze kent. Een oneindige reeks van soorten, kleuren en maten, speciaal voor jou geselecteerd.

No7

De meeste orchideeën geuren niet, dat maakt deze variant zo bijzonder. ’s Nachts zet deze plant CO2 om naar zuurstof. Bij dit proces komt er een heerlijke natuurlijke geur vrij, die je vooral in de ochtend ruikt. Je herkent No. 7 bovendien aan de kleine bloemen in veelal zachte pastelkleuren.

Muse

De meanderende takken geven Muse haar vrije vorm. De takken worden door de kweker met de hand gedraaid, waardoor elke plant uniek is. Door haar compacte formaat is Muse een prachtige plant voor op tafel en komt ze perfect tot haar recht in arrangementen.

Marvellous

Doordat er niet één, maar twee planten bij elkaar staan, ontstaat er een enorme hoeveelheid aan bloemen. Prachtige combinaties in diverse kleuren. Marvellous is een boeket waar je maandenlang van kunt genieten.