Ontdek ons
Assortiment

Ons assortiment is met zorg samengesteld. Wij werken nauw samen met toonaangevende veredelaars en doen daarnaast aan eigen veredeling en productontwikkeling. Het resultaat? Een unieke samenstelling van orchideeën, beschikbaar in diverse vormen en potmaten.

Spirit

Een speciale kweekmethode zorgt voor korte, robuuste takken met grote bloemen. Door haar compacte formaat is Spirit een perfect pronkstuk op tafel en komt ze perfect tot haar recht in arrangementen.

Originals

Dit zijn orchideeën zoals je ze kent. Een oneindige reeks van soorten, kleuren en maten, speciaal voor jou geselecteerd.

Muse

De meanderende takken geven Muse haar vrije vorm. De takken worden door de kweker met de hand gedraaid, waardoor elke plant uniek is. Door haar compacte formaat is Muse een prachtige plant voor op tafel en komt ze perfect tot haar recht in arrangementen.

Marvellous

Doordat er niet één, maar twee planten bij elkaar staan, ontstaat er een enorme hoeveelheid aan bloemen. Prachtige combinaties in diverse kleuren. Marvellous is een boeket waar je maandenlang van kunt genieten.