Bezoek onze
Orchid store

Grenzend aan onze kwekerij bevindt zich de Orchid Store. Hier kun je als consument een mooie Phalaenopsis, bloeiend boeket of compleet arrangement uitzoeken. Uiteraard kraakvers vanuit de kas! We willen je tenslotte de topkwaliteit van onze duurzaam gekweekte orchideeën laten ervaren.

Bruidsevent

Toekomstige bruidsparen opgelet! Wij hebben leuk nieuws: op zaterdag 30 september van 11.00-15.00 uur organiseren wij een bruidsevent in ons inspiratiecentrum. Of je nu net ten huwelijk bent gevraagd óf al druk bezig bent met het plannen van de je droombruiloft; dit event is dé gelegenheid om je te laten inspireren voor de mooiste dag van je leven! Wacht niet langer en meld je hier gratis aan. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen en deel uit te maken van jouw unieke liefdesverhaal!

De wereld van de orchidee

Een bezoek aan de Orchid Store is een beleving op zich. Ontdek de orchidee in al haar kleuren en vormen. Ter plekke maken onze stylisten prachtige arrangementen, geheel naar jouw wens. Neem gerust je eigen sierpot mee naar de Orchid Store om deze te vullen. Vanuit de Orchid Store heb je direct zicht op de kwekerij en bijbehorende automatisering. Zo zie je precies waar jouw plant vandaan komt.

Speciale verzoeken

Ook voor speciale verzoeken kun je bij ons terecht. Wij maken rouwstukken, bruidsboeketten en autoversieringen, maar verzorgen ook de finishing touch bij evenementen met bijvoorbeeld corsages, tafelarrangementen en giveaways. Bekijk hier alvast de mogelijkheden wat betreft rouwwerk en trouwwerk. Onze arrangeurs denken graag met je mee. Heb je een speciaal verzoek? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden

Maandag - vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 14.00 uur
Zondag: Gesloten

Contact Orchid Store

Socials