Vergaderen
& Events

Op zoek naar een vergaderlocatie of wil je een zakelijk event organiseren in een innovatieve omgeving? Te midden van 9 miljoen Phalaenopsis hebben wij diverse ruimtes, waar je terecht kunt voor een overleg, brainstorm of presentatie. De industriële architectuur, imposante kassen en het veelzijdige inspiratiecentrum zorgen voor een inspirerende omgeving.

The Platform

Vergader in een inspirerende omgeving. Vanuit The Platform kijk je direct in de kas, waar je zicht hebt op de bloeiende planten en onze innovatieve DaglichtKas. The Platform biedt ruimte aan 9 personen.

The Meetingroom

Zoek je een wat grotere vergaderruimte? Dan kun je terecht in The Meetingroom. Deze ruimte is geschikt voor 14 personen.

The Theatre

The Theatre bevindt zich in het hart van ons inspiratiecentrum. Dit auditorium is geschikt voor presentaties, bijeenkomsten en seminars en biedt ruimte aan 72 personen.

Afspraak maken?

Uiteraard ben je van harte welkom om onze locatie te bekijken (op afspraak). Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.