Stap in de wereld
Van de Orchidee

Oneindig inspireren. Dat is wat wij doen in ons inspiratiecentrum. Ontmoet het assortiment, bewonder onze noviteiten en kom alles te weten over onze duurzame kwekerijen.

Inspiratiecentrum

Te midden van 9 miljoen Phalaenopsis vind je ons inspiratiecentrum. Hier maak je kennis met ons merk Mimesis en het bijbehorende totaalassortiment. Laat je verrassen door de orchidee in al haar bijzondere vormen en maten. Per kwartaal wisselen wij onze noviteiten, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste variëteiten in ons assortiment. Uiteraard doe je ook inspiratie op voor komend seizoen en vertellen wij je alle ins en outs over de duurzame innovaties in onze kwekerijen.

Orchid Store als informatie- & inspiratiebron

Onderdeel van ons inspiratiecentrum is de Orchid Store, waar wij in direct contact staan met de consument. Hier testen wij voortdurend onze nieuwste ideeën en leren wij consumenten steeds beter begrijpen. Hierdoor leveren wij concepten die er bewezen toe doen én stellen wij onze zakelijke klanten in staat hun klanten van unieke informatie te voorzien. Een ware bron van informatie en inspiratie!