Vacature
Junior Onderhoudsmonteur

Bij Ter Laak Orchids zijn we thuis in de nieuwste technieken! Onze helden van de technische dienst realiseren dit met elkaar. Zij zorgen er namelijk voor dat alles op rolletjes loopt. Leuk nieuws! Dit team kan wel wat ondersteuning gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar een Junior Onderhoudsmonteur. In deze functie heb je alle ruimte om je te ontwikkelen en kennis te maken met deze nieuwe technieken. Deal?

Over Ter Laak Orchids

Ter Laak Orchids is een vooruitstrevend familiebedrijf. Jaarlijks telen wij zo’n 9 miljoen Phalaenopsis van topkwaliteit. Met onze afzet via The Orchid Growers reizen onze orchideeën door heel Europa. Wij zijn vastbesloten om dit op het allerhoogste niveau te blijven doen. Hoe we dit aanpakken? Met constante ontwikkeling op het gebied van product, techniek & data én natuurlijk met een enthousiast team van ongeveer 250 collega’s.  

Als Junior Onderhoudsmonteur krijg je een werkplek op onze hoofdvestiging. Een herkenbare plek langs de Wippolderlaan in Wateringen (misschien ben je hier al eens voorbij gereden). Je wordt onderdeel van een gedreven team dat nu bestaat uit drie collega's. Kortom, een plek waar jij een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de technische ontwikkeling van onze kwekerij. 

Wat ga je doen?

Als Junior Onderhoudsmonteur ben jij de aanvulling op onze technische dienst. Jij gaat aan de slag op onze beide locaties in Wateringen. Deze liggen op nog geen kilometer bij elkaar vandaan. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhoud aan onze machines. Hierbij hoort periodiek onderhoud, maar ook het oplossen van acute reparaties/ storingen én noodzakelijke schoonmaakwerkzaamheden. Je werkt regelmatig zelfstandig aan kleine technische klussen, zoals het vervangen van kleine onderdelen aan de machines. Daarnaast ben je ook betrokken bij grotere klussen, zoals de installatie van een nieuwe machine. Ben jij de expert waar wij naar op zoek zijn?

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een passend salaris conform de cao Glastuinbouw (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring)

 • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden op basis van jouw ambitie

 • 25,5 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband

 • Een duurzame en innovatieve werkomgeving in de glastuinbouw bij een grote speler in de markt

 • Een gezellige werksfeer bij een ambitieus en professioneel bedrijf met leuke bedrijfsfeestjes en activiteiten

 • En natuurlijk korting op de planten en potten in onze Orchid Store

Wat kunnen we van jou verwachten?

Jij bent een enthousiaste collega met technisch inzicht en je bent bereid om veel te leren. Loopt jouw werkdag anders dan gepland omdat een collega jouw hulp nodig heeft met één van onze machines? Geen probleem! Jij schakelt snel en kunt als de beste prioriteiten stellen. Daarnaast kun je goed met mensen overweg. Je hebt regelmatig contact met directe collega’s, maar ook met collega's van andere afdelingen. Daarom is het handig als je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels spreekt.

 • Een afgeronde technische mbo-opleiding

 • Het is fijn als je al wat werkervaring hebt, maar dit hoeft niet. Je mag ook solliciteren als je net je opleiding hebt afgerond

 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent nauwkeurig in je werk

 • Oplossingsgericht: Je wilt storingen, etc. graag oplossen

 • Affiniteit met de glastuinbouw is een pré

Geïnteresseerd?
We leren je graag kennen!

Enthousiast geworden over deze vacature? Mail jouw sollicitatie en CV naar vacature@orchidee.nl t.a.v. Myrna van Velden.